Raflakonsultti

Palvelut

Raflakonsultilta saat palveluita lukuisiin eri ravintola-alan osa-alueisiin. Osaamiseemme lukeutuu niin toimitilojen etsiminen, palvelun ja laadun määrittäminen kuin kilpailukyvyn parantaminen.

Meiltä saat ammattitaitoisen avun sopimusneuvotteluihin, palveluiden uudelleen hinnoitteluun tai vaikka keittiöhenkilökunnan tekniikan ja osaamisen arviointiin. Tunnistamme erottautuvuustekijät tai etsimme lisämyynnin paikat. Heivaamme kangistuneet toimintatavat Mystery Shoppauksen avulla tai tutkimme tarvittaessa koko asiakaspolun. Olemme yrittäjän luotettava tuki, ongelmien ratkoja, teemabileiden kehittäjä, myyntikuntoon saattaja tai vaikka lomatuuraaja.

miksi me?

Raflakonsultilla on monipuolinen 20 vuoden kokemus ravintola-alalta, jonka aikana olemme nähneet kaiken. Meillä ei ole pelkästään mielikuvaa tai visiota menestyvästä ravintola-alan yrityksestä, vaan käytännössä testatut, tehokkaat ja toimivat keinot sekä ennen kaikkea ammattitaitoinen osaaminen nostaa ravintolasi uudelle tasolle. Palveluistamme löytyy jokaiselle yrittäjälle apu!

Palvelut

Päällikkö-palvelu

Päällikkö-palvelussa sitoudumme yrittäjän avuksi tietyksi ajanjaksoksi ja voimme keskittyä kehittämään useampaa osa-aluetta. Emme kaihda haasteita ja korjaamme mm. johtajuusongelmia. Toimimme tässä palvelussa ennen kaikkea yrittäjän tukena ja sparraajana ja tulemme avuksi esim. pyörittämään ravintolan arkea, jos niin sovitaan. Luomme toimivat rutiinit ja toimintasuunnitelmat laatimalla esimerkiksi vuosikellon – mitä tehdään tiistaisin tai kesäkuussa, entäpä pääsiäisenä tai lomasesonkina.

Projekti-palvelu

Projekti-palvelun alle nivoutuu isommat projektit, kuten uuden ravintolan tai toimipisteen avaaminen. Myös konseptitestauksen yhteydessä pystytettävät pop upit hoituvat meiltä. Laadimme ja hinnoittelemme tarvittaessa ruokalistat ja laskemme kannattavuuden. Palvelumme kattaa myös keittiöhenkilökunnan tekniikan ja osaamisen arvioinnin. Tällä palvelulla saatamme yhdessä yrityksesi erinomaiseen alkuun!

Tutkimus-palvelu

Tutkimus-palvelumme soveltuu kaikille yrittäjille, jotka haluavat arvioittaa oman yrityksensä tiettyjä toimintoja. Palvelussa tutkitaan ja mitataan ennaltasovittuja asioita tai arvioidaan yhden osa-alueen toimintaa. Voimme toteuttaa palvelun mysteerishoppauksella tai tehdä laajemman asiakastutkimuksen, jossa tutkitaan koko asiakaspolku ja toiminnot. Tämä kannattaa tehdä ennen kaikkea ravintolan avaamisen yhteydessä, mutta laadun varmistamiseksi joka tapauksessa muutaman kerran vuodessa. Toisaalta voimme myös keskittyä benchmarkkaukseen tehden analyysin, jossa verrataan yrityksen liiketoimintaa kilpailijoihin nähden ja etsiä sitä kautta keinoja oman toiminnan tehostamiseen.  

Luottopakki-palvelu

Luottopakki-palvelussa olemme juuri sitä – yrittäjän tuki, arjen pelastaja, joku johon luottaa. Luottopakkina toimiessamme tulemme yrittäjän apuun ja laitamme itsemme fyysisesti likoon. Olemme nopea vastaus äkilliseen työvoimapulaan tai yrittäjän loma-ajan tuuraukseen. Toimimme myös kiire-apuna sesongin ollessa kuumimmillaan. Palveluamme voi käyttää ruokaravintoloista yökerhoihin, koko perheen tapahtumapaikoista tanssiravintoloihin tai pubeista karaokebaareihin. Toimialueenamme on koko Suomi ja työkokemusta meiltä löytyy aina Lapin tuntureilta Helsingin kaduille ja kujille.

Caddie-palvelu

Käytännössä Caddie-palvelu on paperityötä – jätä meidän huoleksemme mm. tukkusopimusten tai tavarantoimittajien kanssa neuvottelu. Me etsimme oikeat panimodiilit ja kilpailutamme kalustehankinnat. Voimme toisaalta sopia keskittyvämme markkinoinnin suunnitteluun tai lisämyynnin etsimiseen. Joskus apuamme kaivataan myös ruokalistojen muokkaamiseen ja järkevöittämiseen tai vaikkapa uudelleenhinnoitteluun.